Crossdental
-palvelut

Iensairauksien hoito

Ienverenvuoto hampaiden harjauksen yhteydessä on ientulehduksen merkki. Myös pahanhajuisen hengityksen syynä on usein ikenen alle keräytyneen hammaskiven aiheuttama ientulehdus.

Meillä nukutaan huonosti

Unen aikana elimistömme lepää ja elpyy. Joka viidennellä suomalaisella on kuitenkin unihäiriö, mikä heikentää unenlaatua.

Oikomishoitopalvelut

Onko haaveenasi suora hammasrivistö? Haluatko hymyillä vapautuneemmin, mutta hampaiden asentovirheet estävät sen? Oikomishoidon avulla tämä on mahdollista. Esteettisen hammashoidon lisäksi oikomishoidon avulla voidaan hoitaa purentaongelmia sekä kuluneita purentoja. Puuttuvien tai menetettyjen hampaiden korvaaminen esimerkiksi implanttikruunulla vaatii joskus oikomishoitoa ennen proteettista korjaamista.

Yksilölliset hammassuojat

Meiltä saat Erkodent Playsafe triple -yksilölliset hammassuojat. Koska hammassuoja on tehty juuri sinulle, sitä on paljon mukavampi käyttää.

Laminaatit

Laminaatteja käytetään hampaiden virheasentojen, lohkeamien ja värjäytymien korjaamiseen.

CEREC- 3D tekniikka

CEREC on pitkälle tietokoneohjattu 3D-järjestelmä, jonka avulla hampaasi saadaan nopeasti korjattua luonnollisen näköisiksi.

Keraamiset sillat ja kruunut

Keraamisella sillalla voidaan korvata yksi tai useampi oma hammas.

Implantit

Hammasimplantit toimivat keinojuurina, jotka kiinnittyvät tiukasti leukaluuhun.

Röntgentutkimukset

Vastaanotollamme on käytössä modernit digitaaliset kuvantamislaitteet. Panoraamaröntgenlaitteella hampaiston ja leukojen kuvantaminen on mahdollista yhdellä kertaa.

Suukirurgiset toimenpiteet

Yleisimpiä suukirurgisia toimenpiteitä ovat hampaan poistaminen, hampaan juurenpään leikkaus ja ikenien liikakasvun poistaminen.

Yleishammashoito

Yleishammashoitoon kuuluvat suun ja hampaiston tarkastus, paikkaushoito, juurihoito, puhdistukset, ennaltaehkäisevä hoito ja hampaiden poistot.

Nukutushammashoito

Nukutushoitoa voidaan käyttää, kun potilaalle tehdään laajoja hoitoja tai leikkauksia. Nukutukseen turvaudutaan myös, jos potilas kokee voimakasta hammashoitopelkoa.

Suuhygienistipalvelut

Suuhygienisti on ennaltaehkäisevän suunterveydenhuollon ammattilainen. Suuhygienistin toimenkuvaan kuuluvat hammaskivenpoisto, hampaiston puhdistus, kotihoidon neuvonta ja hampaiston valkaisuhoidot. Lisäksi hän on osa oikomishoitotiimiä.

Lasten ja nuorten hammashoito

Meille lapset ja nuoret ovat tervetulleita hammashoitoon. Kun on kyse pienestä lapsesta tai hammashoitoon tottumattomasta niin hoitokäynnillä lapselle kerrotaan mitä on tarkoitus tehdä, pyrkien saamaan lapsen luottamus hoitohenkilökuntaan. Hinnaltaan lasten ja nuorten hammashoito ei poikkea aikuisten hammashoidosta.

Työterveyshammashoito

Ennaltaehkäisevä ja säännöllinen suun ja hampaiden hoito on tärkeä osa yleisterveyttä. Työterveyshammashoidossa, yksityisellä sektorilla, asiakkaamme pääsevät hoitoon vaivattomasti ja nopeasti. Myös ilta-aikoja on tarjolla.