Haluaisin korvata puuttuvia hampaita

Vastaanotoltamme saat apua mikäli sinulta puuttuu vain yksi tai useampiakin hampaita. Yhden puuttuvan hampaan korvaamiseksi tehdään yleensä implanttihammas, mutta myös muita hoitovaihtoehtoja on käytettävissä kuten kiinteä siltaproteesi tai muovi/posliinirakenteinen kevytsilta.

 

Useita puuttuvia hampaita voi vastaavasti korvata implanteilla tai omiin hampaisiin kiinnitettävillä siltaproteeseilla. Lisäksi voidaan tehdä irroitettavia osaproteeseja kuten metallirunkoisia rankaproteeja tai muovisia levyosaproteeseja.

Jos sinulla puuttuu kaikki omat hampaat ja haluat uudet kiinteät hampaat tilalle, on vaihtoehto implanttikantoinen kiinteä koko leuan silta. Edullisempia ratkaisuja ovat ns. irroitettavat peittoproteesit, jotka tukeutuvat kahden tai useamman implantin varaan. Aina ei implantteja tarvita ja tällöin tehdään perinteinen irroitettava kokoproteesi. 

image description

Tulossa ensikertaa hoitoon?

Sijaitsemme matkasi varrella. Meille voit saapua helposti maa- ja vesireittejä pitkin. Järjestämme turvallista hoitoa sinua varten. Lue lisää...