Meidän tiimi

Anu Vierola

Erikoishammaslääkäri, kliininen hammashoito, (protetiikka ja purentafysiologia) Tutustu

Olen valmistunut hammaslääkäriksi v 1998 ja erikoishammaslääkäriksi v 2012. Olen toinen vastaanottomme perustajista, jonka erityisosaamisalueisiin kuuluvat purennan kuntoutukset, puuttuvien hampaiden korvaaminen sekä purentavaivojen hoito. Toimin myös oikomishoidon tiimissä ja olen perehtynyt kipupotilaiden hoitoon. Potilaan kuunteleminen sekä luottamuksen saavuttaminen ovat seikkoja, joista on hyvä lähteä rakentamaan kestävää potilassuhdetta.Vapaa-aika kuluu perheen sekä liikunnan parissa. Valmistelun alla on väitöskirja, jonka aihe liittyy kipuun.Potilaat vauvasta vaariin ovat tervetulleita vastaanotolleni.

Sulje

Ville Vierola

Erikoishammaslääkäri, kliininen hammashoito, (protetiikka ja purentafysiologia) Tutustu

Olen toiminut lähes koko urani yksityishammaslääkärinä Ylä-Savossa. Työurani aloitin Sonkajärven terveyskeskuksessa. Valmistuin v.1995 silloisesta Kuopion Yliopistosta hammaslääkäriksi ja erikoishammaslääkäriksi v.2009 Oulun Yliopistosta. Lisäksi olen työskennellyt opetus- ja koulutustehtävissä. Vastuullinen hammashoito on mielestäni aina enemmän kuin vain yksittäisen hampaan ongelman ratkaisua. Ihminen on kokonaisuus eikä suu ja hampaisto ole vain erillinen osa meitä. Erikoisalaani ovat protetiikka ja purentafysiologia. Protetiikassa kuntoutetaan purentaa ja korvataan puuttuvia hampaita kiinteillä tai irroitettavilla proteeseilla. Hampaita voidaan tehdä joko omien luonnonhampaiden varaan tai sitten implanttikantoisina. Purentafysiologiassa hoidetaan ihmisten erilaisia purentavaivoja. Voi olla leukanivel- tai puremalihasvaivoja, kenties päänsärkyjä, jotka vaikeuttavat päivittäistä elämää.Tavoitteenani on tehdä kestäviä hoitoratkaisuja, joista on potilailleni iloa tuleviksi vuosiksi. Vapaa-aikani käytän perheen yhteisten harrastusten parissa. Liikunta eri muodoissa on minulle tärkeää. Talvella hiihtoa, avantouintia ja kesällä lenkkarit jalkaan ja polulle!

Sulje

Keijo Alaniska

Erikoishammaslääkäri, suukirurgi Tutustu

Vastaanottomme suu- ja leukakirurgi. Kokemusta hammashoidosta jo 20 vuoden ajalta. Keijo täydennyskouluttaa itseään säännöllisesti kotimaisissa ja ulkomaisissa kongresseissa. Hänen  erikoisosaamisalueita ovat leikkaukselliset hampaanpoistot, hammasimplantit ja luusiirteet.  

Sulje

Tiina Ikävalko

Erikoishammaslääkäri, oikomishoito Tutustu

Tiina on suoraselkäinen ja selkokielinen hammasrivien suoristaja, jonka hoidossa kenenkään ei tarvitse jännittää. Opettaa Itä-Suomen yliopistolla oikomishoidon saloja hammaslääketieteen opiskelijoille, ja rentoutuu luonnon helmassa samoillen ja hiihdellen. Tiina viimeistelee lasten unenaikaisiin hengityshäiriöihin liittyvää väitöskirjaansa Itä-Suomen yliopistossa.


 

Sulje

Kim Lemberg

Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka Tutustu 

Sulje

Kristiina Oikarinen-Juusola

Erikoishammaslääkäri paikkaus- ja juurihoito Tutustu

Kristiina on iloinen ja mukaansatempaava erikoishammaslääkäri sekä erinomainen kouluttaja Oulusta. Yksityishammaslääkäri, joka toimii myös Oulun yliopiston hammaslääketieteen opettajana. Erityisosaamisalueisiin kuuluvat paikkaus- ja juurenhoidon lisäksi ennaltaehkäisevä sekä korjaava kokonaishammashoito. 


 

Sulje

Hanna Lappi

Hammaslääkäri Tutustu

Hanna on työskennellyt uransa aikana terveyskeskuksessa ja viimeiset vuodet yksityissektorilla. Meillä Hanna hoitaa kaikenikäiset potilaat rautaisella ammattitaidolla ja tekee toimenpiteitä laidasta laitaan. Vapaa-ajalla hänet löytää urheilemasta.

 

 

Sulje

Timo Korhonen

Hammaslääkäri Tutustu

Timo on valmistunut hammaslääkäriksi v.1995 Kuopion Yliopistosta. Hän on toiminut sekä terveyskeskus- ja yksityishammaslääkärinä uransa aikana. Timo on myös hammasteknikko. Meillä hän tekee kokonaisvaltaista hammashoitoa yhdessä muiden vastaanottomme asiantuntijoiden kanssa. Kovana urheilumiehenä Timon löytääkin talvisin hiihtoladulta ja kesäisin jalkapallon parista.

 

Sulje

Sanna Kamppi-Väyrynen

Suuhygienisti ja palveluesimies Tutustu

     

Sulje

Ullamaija Häkkinen

Hammashoitaja Tutustu

Ullamaija on sydämellinen ja toiset huomioon ottava tiimityöskentelijä, jolla on pitkä kokemus hammashoitajan ammatissa toimimisesta. Vastaanotollamme Ullamaija toimii myös ns. unihoitajana eli on perehtynyt unipolygrafialaitteen käyttöön sekä käyttöönantoon.

 

 

Sulje

Reija Kyöstilä

Hammashoitaja Tutustu

Rauhallinen ja empaattinen Reija on valmistunut hammashoitajaksi vuonna 2010. Vastaanottomme käsikirja/perehdytysopas on Reijan käsialaa ja tietotekniikkaan liittyvissä asioissa on helppo kääntyä Reijan puoleen. Reija on myös vastaanottomme hygieniavastaava.

 

 

Sulje

Hilkka Juola

Hammashoitaja Tutustu

Etelästä takaisin kotiseudulleen ylä-savoon muuttanut iloinen ja huumorintajuinen Hilu on pitkän linjan hammashoidon ammattilainen. Hilun kaksi koiraa huolehtivat siitä ettei emännällä ole vapaa-ajan ongelmia.

 

 

Sulje

Heidi Hassinen

Suuhygienisti Tutustu

Sympaattinen suuhygienistimme Heidin työnkuvaan kuuluvat hammaskivenpoisto sekä hampaiden valkaisut. Heidi opastaa mielellään suun ja hampaiston omahoitoon liittyvissä asioissa.   

Sulje

Paula Kärkkäinen

Suuhygienisti Tutustu
 

Sulje